Noutăţi Galerie foto Media Sponsori Impresii

ȘCOALA PĂDURII

Oferă participanților posibilitatea să cunoască pe viu flora și fauna de o diversitate impresionantă  din zonă, și vor putea observa mediul construit și cultural al oamenilor locului. Marea ”clasă în aer liber” face posibilă - prin experiență și joacă - formarea atitudinii conștiente pentru respectarea mediului înconjurător și formarea gândirii naturiste.

Asociația Riehen din Miercurea - Ciuc oferă la Casa ”Școlii Pădurii” din Potiond:

• ”Săptămâna Școlii Pădurii” un program care, pe lângă cazare și trei mese pe zi, oferă cu două ocazii câte două ore de program de cunoașterea florei și faunei și o plimbare cu căruța de 4 ore. Restul programului tematic al șederii este asigurat de învățătorul/profesorul însoțitor.

• ”Zilele Școlii Pădurii” sunt programe de scurtă/lungă durată, în cadrul cărora pot fi alese programe distractive de pe lista noastră. Pentru  șederea de 1-4 zile oferim un program distractiv ales gratuit, iar pentru perioade peste 4 zile  două programe distractive gratuite.

Înscrierea și rezervarea (cu minim două săptămâni înaintea începerii programului) este valabilă cu completarea Comenzii și plata avansului.

Numărul minim pentru grupuri este de 20 persoane.

Comandă Listare Descarca
Rezervare pentru grupuri Listare Descarca