Noutăţi Galerie foto Media Sponsori Impresii
Hu Ro De
 
Newsletter


 

Recent construită, Casa ”Școala Pădurii” se află la 27 km de Miercurea Ciuc, la poalele munților Ciucului, la capătul satului Potiond.
Cazarea pentru 20-28 persoane este asigurată în camere cu 2-6 locuri, parțial cu paturi supraetajate, cu bloc sanitar comun.
Masa poate fi servită în demipensiune sau pensiune completă, punctul forte al bucătarilor fiind mâncarea tradițională secuiască.
Casa este înconjurată de spațiu verde, disponând de potecă tematică educativă,  parcare, teren de baschet și grătar. 50-60 persoane au loc la masa festivă în sala mare și pot dansa pe terasă.

Grupurilor, în special elevilor și profesorilor le recomandăm programul Săptămâna/Zilele Școlii Pădurii, în oricare perioadă a anului.
O altă posibilitate este oferită de programul cu ședere pe durată preferențială, cu cazare- masă și programe distractive pentru grupuri de copii, tineri și adulți, echipe de sport, familii, colective de muncă, pentru destindere, recreere, sau întâlniri oficiale.
Pentru elevii care vin individual, le sunt oferite programe de vacanță.

Aceste programe – module - au durata de 5 zile (luni-vineri) pentru elevi ai școlilor generale, îmbinând învățarea prin experiență și joacă cu distracția de vacanță (dans de seară, drumeții, excursii tematice, filme tematice, etc.)

 

 

 

  

 

 

 

 

 


Programe distractive Listare Descarca

    Látogatók száma: 638781
Designed by DirectWEB in 2008 ©