Hírek Képgaléria Sajtóvisszhang Támogatóink Vendégkönyv
Hu Ro De
 
ERDEI ISKOLA VENDÉGHÁZ         IDŐSEK KLUBJA        
HÍRLEVÉL


Évkezdés a Providentia Idősek Központjában

Évkezdés a Providentia Idősek Központjában 

A Riehen Egyesület által működtetett Providentia Idősek Központja szeptember 9-től folytatja a “Reményt az Időskornak” elnevezésű projektet, amelyet Csíkszereda Polgármesteri Hivatala Támogat. Szeretettel várjuk a régi és új tagokat, akik szeretnék színesebbé tenni az időskor mindennapjait. A tematikus foglalkozások családias környezetben a Zsögödi Nagy Imre utca 140. szám alatt zajlanak (napi torna, társasjátékok, sajtószemle, ének, zene, irodalom, egyéni beszélgetések, közösségi játékok, rejtvényfejtés, logikai és memóriajátékok, barkácsolás, ünnepségek, előadások, kirándulások, életmóddal- egészséggel kapcsolatos tanácsadás, beszélgetés). Érdeklődni, további információt kérni a 0740-323422- es telefonszámon lehet.

 

 Kirándulás a Providentia Idősek Központjának tagjaival

 

A Providentia Idősek Központját látogató idős személyekkel idén két alkalommal is volt szerencsénk kirándulni.

Május végén Büdösfürdőre voltunk kirándulni. Az idősek az utazás alatt vidám nótákat énekeltek. Megérkezvén közösen raktunk tüzet és sütöttünk szalonnát. Ezt követően megfőztünk ebédre a pityókás tokányt. Az ebéd után elmentünk teafüvet szedni az erdőszélen.

 

 

Június 13- án tartottuk az évzárót a pottyondi Erdei Iskola Háznál. Délelőtt közösségfejlesztő játékokat játszottunk, majd az ebédet követően elmentünk sétálni, hogy mindenki megismerhesse jobban a környéket. Vidáman eltöltött nap volt ez mindannyiunk számára.

 

 

Ezúton szeretném megköszönni a svájci Riehen község tanácsának és Csíkszereda Polgármesteri Hivatalának támogatását, és mindazoknak a segítségét, akik valamilyen formában hozzájárultak a Providentia Idősek Központjának működéséhez.

 

Györgyicze Attila

Programvezető

 

 Reményt az időskornak

A Csíkszereda Polgármesteri Hivatala által támogatott “Reményt az időskornak” elnevezésű projektet április 1- jétől indítja útjára a csíkszeredai Riehen Egyesület. Az idősek számára szervezett programok április 9- től kezdődnek a Providentia Idősek Központjában (Zsögödi Nagy Imre 140. szám, tel.: 0266-311304)Mulatozás a Providentia Idősek Központjában

2018- ban Húshagyó kedden került sor a Farsangi mulatságra a Providentia Idősek Központjában.

Ennek keretében a Központ tagjai mókás műsorral szórakoztatták egymást és a meghívottakat. Az eseményt Borbáth Erzsébet, a Providentia Idősek Központjának tiszteletbeli elnöke nyitotta meg ünnepélyes köszöntőjével.

A jelmezbe öltözöttek felvonulását és bemutatkozását ének és tánc követte, majd tombola húzáson is részt vehettek a jelenlévők.

 

 

 

 

 

 

Meghívottak voltak a Kájoni János Baráti Kezek partneri csoportjának tagjai, Bogyó Löffler Mária, valamint a Központ tagjainak hozzátartozói.

 

A vidám délelőtt az idősek életében felüdülést hozott, mivel felidézhették és újra átélhették ifjúkori emlékeiket.

 

Györgyicze Attila programvezető

 

 

 

 

 Évkezdés a Providentia Idősek Központjában

 

A Riehen Egyesület által működtetett Providentia Idősek Központja szeptember 11-től folytatja a “Reményt az Időskornak” elnevezésű projektet, amelyet Csíkszereda Polgármesteri Hivatala Támogat. Szeretettel várja a régi és új tagokat, akik szeretnék színesebbé tenni az időskor mindennapjait.

A tematikus foglalkozások családias környezetben a Zsögödi Nagy Imre utca 140. szám alatt zajlanak (napi torna, társasjátékok, sajtószemle, ének, zene, irodalom, egyéni beszélgetések, közösségi játékok, rejtvényfejtés, logikai és memóriajátékok, barkácsolás, ünnepségek, előadások, kirándulások, életmóddal- egészséggel kapcsolatos tanácsadás, beszélgetés). Ingyenes szállítást vállalunk Csíkszereda területén, valamint napi kétszeri étkezést biztosítunk a központot látogató idősek számára.

Érdeklődni, további információt kérni a 0740-323422- es telefonszámon lehet.Reményt az időskornak

A Csíkszereda Polgármesteri Hivatala által támogatott Reményt az időskornak elnevezésű projektet április 1.-től indítja útjára a csíkszeredai Riehen Egyesület. Az idősek számára szervezett programok április 3- tól kezdődnek a Providentia Idősek Központjában (Zsögödi Nagy Imre 140. szám, tel.: 0266-311304)

 
        1 2 3        

    Látogatók száma: 693137
Designed by DirectWEB in 2008 ©