Hírek Képgaléria Sajtóvisszhang Támogatóink Vendégkönyv
Hu Ro De
 
HÍRLEVÉL


 

 

Vakációs Programok

a Pottyandi Erdei Iskola Vendégházban- 2019.

 

 

 

  Az 5 napos, hétfőtől - péntekig tartó általános és középiskolás gyerekek számára szervezett pottyandi vakációs programok érdekes játékokkal lepik meg a gyerekeket, lehetőséget nyújtanak csodás tájakon való barangolásra és a játszva tanulásra. Gyalogtúra, tematikus kirándulás és filmklub is várja az érdeklődőket.

 

ÉRKEZÉS: egyénileg, hétfőn 8-9 óra között

HAZAINDULÁS: egyénileg, pénteken 14-15 óra között

SZÜKSÉGES: pohár, papucs, személyes felszerelés

 

II - IV. osztályosoknak: 

  • 2019. augusztus 26 -30.  - Kisiskolások erdei iskolája

Programvezetők: Tamás Réka biológus és Borbáth László

A program célja, hogy játszva és örömmel, felszabadultan tanulj arról, ami érdekel a természetből és a kézművességből. Lehetőséged nyílik, hogy a szabadidődet egyszerre szórakozva és hasznosan töltsd el. Megismerkedhetsz a természet szépségeivel, és megértheted miért annyira fontos a környezetbarát viselkedés. A térség növény és állatvilágával barátkozhatsz. Érdekes csapatjátékok várnak rád, melyek során új barátságokat köthettek. Tanösvény látogatás, a patak élővilágának vizsgálata, gyógynövények ismertetése is szerepel a programban, valamint érdekes társasjátékok. Ízelítőt kapsz a csendes falusi életből, láthatod a tehéncsorda vonulását és a falu népi emlékeit.

 

 

IV- VIII. osztályosoknak: 

  • 2019. augusztus 12- 16. – Római légiók

Programvezető: Nemes István történelemtanár

A program során játszva ismerkedsz a római kor mindennapjaival. A csapat együtt megalkotja a légiós szabályzatot, melyet a hét során mindenki betart. Pajzsok, sisakok készítése, katonai kiképzés előzi meg a „nagy megmérettetést. Harcba szállhatsz társaiddal felmérve ügyességed a vívásban, amely a római légió egyik közkedvelt programja. Korhű zene, kézművesség, történelmi filmek és társasjáték segíti a római korba való időutazásod. Fejlődik az összpontosító és az együttműködési képességed, a stratégiai és logikus gondolkodásod. 

 

 FIGYELEM! A HELYEK KORLÁTOZOTT SZÁMA MIATT A HELYFOGLALÁS AZ ALÁÍRT JELENTKEZÉSI LAPOK ÉRKEZÉSÉNEK ÉS A PROGRAM KIFIZETÉSÉNEK SORRENDJÉBEN TÖRTÉNIK. A JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTHETŐ AZ OLDAL ALJÁN TALÁLHATÓ LINKRE KATTINTVA.

 

Szervezők elérhetősége:

Riehen Egyesület, Csíkszereda, postakód 530122, Zsögödi Nagy Imre út 140 szám

tel.: 0266-311304, mobil: 0753-200701, e-mail:office@asociatiariehen.ro

Egyéni jelentkezési lap 2019 Nyomtatás Letöltés
Információslap 2019 Nyomtatás Letöltés

    Látogatók száma: 638780
Designed by DirectWEB in 2008 ©