Noutăţi Galerie foto Media Sponsori Impresii

Stimate Doamnă/Domn

Ne bucură interesul arătat de dumneavoastră pentru Casa “Școala Pădurii” din Potiond, unde, pe lângă cazare și masă, șederea poate fi făcută mai plăcută cu programe distractive, excursii variate, mese festive. Cu ocazia unor reuniuni, evenimente de familie, 40-50 persoane pot sărbători în sala mare, având posibilitate de dans pe terasă.

Rugăm să studiați Lista de prețuri, și în cazul în care ați ales una sau mai multe din serviciile oferite, trimiteți-ne Comanda pentru grupuri completată într- una dintre următoarele modalități:

• personal, în zilele lucrătoare între
    orele 8-15 la sediul Asociației Riehen, din Miercurea Ciuc, str.Zsögödi Nagy Imre nr.140

• tel-fax 0266-311304, mobil 0753-200701

• prin e-mail la adresa office@asociatiariehen.ro

Pentru asigurarea serviciilor alese de dumneavoastră rugăm programarea prealabilă. Programarea este valabilă după predarea comenzii și plății avansului.

Lângă comenzile trimise prin e-mail sau fax, rugăm atașați copia actului doveditor al plății avansului. Confirmarea rezervării va fi transmisă prin poștă electronică.

Valoarea avansului pentru un grup este cuprinsă în Lista de prețuri. Plata integrală se achită cu maximum 7 zile înaintea începerii șederii.

Programe distractive Listare Descarca
Rezervare pentru grupuri Listare Descarca