Noutăţi Galerie foto Media Sponsori Impresii

Centrul de zi pentru persoane vârstnice „PROVIDENTIA”

Centrul de zi funcționează din 2004 având ca scop întreținerea și menținerea capacității fizice și spirituale ale persoanelor vârstnice prin organizarea diferitelor activități, inclusiv masa. Activitățiile se desfășoară într-o clădire special amenajată într-un mediu familial, prietenos. Membrii centrului de zi au la dispoziție o sală multifuncțională, un atelier, living club, sală de mese. Programele se realizează cu personal calificat și competent.

Obiectivul general al centrului de zi pentru vârstnici „Providentiaeste evitarea instituționalizării pensionarilor. Prin oferirea unor servicii – mic dejun, prânz, transport, activități adecvate vârstei – persoanele vârstnice își recapătă încrederea în forțele proprii, pentru a se întreține de sine-stătători. Totul se realizează într-un mediu familial, în compania unor persoane de aceeași etate, creîndu-le sentimentul că nu sunt excluși din societate.

Programul Centrului de zi Providentia

Hai să cântăm*

13.00-13.30

Prânz