Asociația Riehen

Asociația Riehen, o organizație apolitică, umanitară, non-profit, fără scop lucrativ, funcționează în orașul Miercurea-Ciuc din anul 1990. Este guvernat de o conducere onorifică de cinci membri, un cenzor și o conducere managerială compusă din doi membri. Are un personal format din 10 persoane, dintre care o persoană are sediul într-o organizație parteneră. Oricine poate deveni membru al asociației dacă este de acord cu obiectivele din statutul asociației și le poate susține în orice fel.

Casa Școala Pădurii

Casa noastră de oaspeți cu două stele este situată la 27 km de Miercurea-Ciuc, la poalele munții Ciucului, la capătul satului Pottyand. Oferim cazare pentru 15-37 de persoane în camere pentru 2-6 persoane, parțial cu paturi supraetajate și toalete comune. Se poate solicita demipensiune sau pensiune completă, bucătarii noștri gătesc mâncăruri tradiționale secuiești excelente.

Mai departe

 

Centrul pentru vârstnici Providentia

Centrul funcționează începând cu anul 2004 și oferă pentru persoanele în vârstă active programe în vederea menținerii prospețimii mentale și fizice, precum și hrană. Activitățile se desfășoară cu asistența coordonatorilor de programe calificați, într-un mediu prietenos.
Pentru membrii centrului avem la dispoziție un salon, atelier de artizanat, o ceainărie, o cameră multifuncțională și o sală de mese.

Mai departe

 

Proiecte Sociale

Activitățile Asociației Riehen sunt în totalitate sociale sau parțial sociale.
Proiectele caritabile și serviciile sociale ale asociației sunt bidirecționale, cu două grupuri țintă
mari: copii și vârstnici.

Mai departe

 

Stiri

CENTRUL DE ZI PENTRU VÂRSTNICi PROVIDENTIA relansează activitatea suspendată din cauza pandemiei Covid 19 începând cu data de 11 iulie 2022

Foaie de informare pentru public din data de  11 iulie 2022 CENTRUL DE ZI PENTRU VÂRSTNICI PROVIDENTIA relansează activitatea suspendată din cauza pandemiei Covid...

Bővebben