Hírek Képgaléria Sajtóvisszhang Támogatóink Vendégkönyv
Hu Ro De
 
HÍRLEVÉLNév:
E-mail cím:
Üzenet:
Írja be a kódot:
   


Veress Emőke 14:59 19.08.2009
Nagyon jó az Erdei Iskola, nekem nagyon tetszett. A kis falucska (Pottyond) körbe van véve gyönyörű erdőkkel. A legjobban az tetszett nekem, hogy olyan szép hely, hogy semmi szemét nem található ott, és hogy minden ember jóindulatú. Nagyon finom ételeket kóstolhattunk a vendégházban. Sokat játszottunk és kirándultunk az erdőben. Szekérrel utaztunk, és csapatokban tájékozódtunk a faluban. Vizsgáltuk a csillagokat, és hallgattuk a tűz varázslatos dalát. Sokat rajzoltunk, és művészkedtünk. Sétáltunk a patakparton. Egyszóval jól szórakoztunk. Csodálatos dolog itt lenni.
Balázs Eszter 14:56 19.08.2009
Nagyon tetszett, mikor elmentünk kirándulni. Jó volt a számháború is. A réten érdekes volt a várépítés. De későn feküdtünk le, és korán kellett felkelni. De ettől eltekintve jó volt minden. Máskor is jövök. Balázs Eszter
Jackie Curtin 14:46 19.08.2009
Both camps for me had there ups and downs. I thought the camps were great although the first one was hard due.
The energy at the camps for me was always extremely positive. The camp fires were lovely as it provided a relaxed environment to converse with the kids. I hope me and other English volunteers will be able to attend these in the future.

All the best! Jackie

        1 2        

    Látogatók száma: 618417
Designed by DirectWEB in 2008 ©