Infolap Providentia Idősek Központja november 1 és december 18 között

posted in: Hirek, Providentia hirek | 0

 

A Riehen Egyesület által működtetett Providentia Idősek Központja folytatja a szeptember 7.- én indított szociális szolgáltatását november 2 és december 18 között.

A szolgáltatás célja a Providentia programjának és célkitűzéseinek megvalósitása a Covid világjárvány megfékezésére hozott intézkedésekhez és megszoritásokhoz való alkalmazkodással. A szolgáltatás neve „Házi Providentia”  és két részből áll:

I.Periodikusan on-line csoporttevékenységek, a motrikus képességeket megörző tornával,  a szellemi egészséget erősitő logikai és memória játékokkal, közös énekléssel stb

  1. Az on-line találkozásokhoz szükséges felszerelést mindenkinek magának kell megoldania
  2. Ha szükséges a programvezető alapfoku szakmai segitséget nyújt a használatukhoz

Az on-line csoporttevékenység kapcsolattartója:

Gheorghița Attila

e-mail: gheorghita.attila@asociatiariehen.ro     mobil: (0040) 0738 859939

  1. Naponta (hétfő-péntek) , háromfogásos ebéd , 12-14 óra között házhoz szállitva (csak Csikszereda városban)

A szolgáltatás heti felbontásu. Pénzbeli hozzájárulás hetente (hétfő-péntek) 20 lej. A hét folyamán bármilyen okból bekövetkezett megszakitás/visszalépés nem jár a pénzbeli hozzájárulás  visszafizetésével.

A fenti szolgáltatást azok az idős személyek vehetik igénybe akik 2020-ban március 10-ig  a Providentia Idősek Központját rendszeresen látogatták (60 személy a három csoportból) és érvényes szolgáltatási szerződéssel rendelkeznek.

A heti menü konzultálása az előző hét szerdájától kezdődően a Riehen Egyesület weblapján , (www.asociatiariehen.ro) vagy az ebédet kiszállitó személynél lehetséges.

A heti hozzájárulás kifizetése az előző hét péntekjén, az ebédet szállitó személynél, vagy a Riehen Egyesület székhelyén ( Csikszereda, Zsögödi Nagy Imre út, 140 szám) ugyancsak előző pénteken 12-14 óra között (Borbáth László). Aki ezt elmulasztja az azon a héten nem részesül a szolgáltatásban.

Az ebédszolgáltatás  kapcsolattartója:

Borbáth László

e-mail: borbath.laszlo@asociatiariehen.ro    mobil: (0040) 0753-200701