Vakációs programok a Pottyandi Erdei Iskola Vendégházban- 2023.

Kedves szülők!

Emlékezzenek vissza: mi volt a legkedveltebb tevékenységük gyerekkorukban? Mivel töltötték legszívesebben a szabadidejüket?

Nem tűnik nehéznek választ adni a fenti kérdésekre, a kedvenc elfoglaltságunk gyerekként a JÁTÉK volt. Akár egyedül is JÁTSZOTTUNK, de az igazán tartalmas kikapcsolódást, időtöltést a kortársainkkal való JÁTÉK biztosította.

Ezt tesszük mi is Pottyandon az erdei iskolában, JÁTSZUNK. Játékosan szerzünk új ismereteket, játékosan fedezzük fel a múltat, játszva szerzünk barátokat.

Az 5 napos, hétfőtől – péntekig tartó általános iskolás gyerekek számára szervezett pottyandi vakációs programok érdekes játékokkal lepik meg a gyerekeket, lehetőséget nyújtanak barangolásra és a játszva tanulásra. Gyalogtúra, tematikus kirándulás, filmklub, csapatjátékok és kézműveskedés is várja az érdeklődőket.

ÉRKEZÉS: egyénileg, hétfőn 8-9 óra között

HAZAINDULÁS: egyénileg, pénteken 14-15 óra között

SZÜKSÉGES: pohár, papucs, személyes felszerelés 

A PROGRAM ÁRA 700 LEJ/FŐ, TESTVÉREK ESETÉN A MÁSODIK GYEREK 200 LEJ KEDVEZMÉNYBEN RÉSZESÜL.

 

II- IV. osztályosoknak: 2023. augusztus 14- 18. – Kisiskolások erdei iskolája

Programvezető: Borbáth László kertészmérnök

Kedves másodikos, harmadikos és negyedikes gyerekek!

A vakációs program alatt, elsajátíthatjátok a természetjárás alapvető szabályait. Megérthetitek a környezetszennyezés káros hatásait. Ismerkedhettek ritka növény és állatfajokkal. Kézműves foglalkozáson fejleszthetitek ügyességeteket. Részt vehettek izgalmas szabadtéri csapatjátékokban, valamint gondolkodást fejlesztő stratégia játékokban.

A vakációs program tevékenységi terve megtekinthető itt.

 

V- VI. osztályosoknak: 2023. augusztus 14- 18.  – Mindennapok a középkorban

Programvezető: Nemes István történelemtanár

Kedves ötödikes és hatodikos gyerekek!

A vakációs program célja, hogy játékosan ismerkedjetek meg a középkor mindennapjaival. Pár napig a csapat alkotta szabályok szerint élhettek, miközben elkészítitek a pajzsaitokat, a fegyvereiteket és sisakjaitokat. Ráhangolódásotokat korhű zene, kézművesség, történelmi filmek, szerepjátszás és társasjáték segíti. Fejlődik az összpontosító és az együttműködési képességetek, a stratégiai és logikus gondolkodásotok.

Vakációs programjainkra a jelentkezési határidő július 25. Érdeklődni, iratkozni a Riehen Egyesület székhelyén (Zsögödi Nagy Imre utca, 140), az office@asociatiariehen.ro e-mail címen, illetve a 0753 200 701 telefonszámon lehet.

A JÁTÉK KIKAPCSOL ÉS NEVEL! SZERETETTEL VÁRUNK POTTYANDRA, HOZD MAGADDAL BARÁTAIDAT IS!

from to
Scheduled Erdei Iskola Hirek Vakacios Programnaptar