Zsögödi vakációs program a Riehen Egyesület szervezésében

„Réti barangoló” – Természetismereti témájú, napközis jellegű vakációs hét I-II osztályos tanulók részére – 2023 augusztus 7-11.

 

Kedves szülők!

Emlékezzenek vissza: mi volt a legkedveltebb tevékenységük gyerekkorukban? Mivel töltötték legszívesebben a szabadidejüket?

Nem tűnik nehéznek választ adni a fenti kérdésekre, a kedvenc elfoglaltságunk gyerekként a JÁTÉK volt. Akár egyedül is JÁTSZOTTUNK, de az igazán tartalmas kikapcsolódást, időtöltést a kortársainkkal való JÁTÉK biztosította.

Ezt tesszük mi is a vakációs programunkon, JÁTSZUNK. Játékosan szerzünk új ismereteket, játékosan fedezzük fel a múltat, játszva szerzünk barátokat.

Programvezetők: Borbáth László kertészmérnök és Mészáros Zsófia szociális munkás.

A program az egyesület zsögödi székhelyéről kiindulva, nagyrészt a közeli „Csihányos” természetvédelmi területen, naponta 8-15 óra között zajlik, a gyerekek ebédet is kapnak. A program ára 150 lej.

A vakációs hét során a gyerekek a zsögödi dombokon ismerkedhetnek a növényekkel, patakok élővilágával és közben sok játékkal fejleszthetik az ügyességüket.

Jelentkezési határidő: július 25.

A vakációs program tevékenységi terve megtalálható itt.

Érdeklődni, iratkozni a következő elérhetőségeken lehet: 0753.200.701, office@asociatiariehen.ro, vagy a Riehen Egyesület székhelyén a Zsögödi Nagy Imre utca 140 szám alatt.

from to
Scheduled Erdei Iskola Hirek Vakacios Programnaptar