Infolap Providentia Idősek Központja 2021.03.29

posted in: Hirek, Providentia hirek | 0

 

A Riehen Egyesület új projektet indit 2021 április 6-tól.

 

Az új projekt célja a Providentia Idősek Központja programjának és célkitűzéseinek megvalósítása a Covid világjárvány megfékezésére hozott intézkedésekhez és megszorításokhoz való alkalmazkodással.

Az új projekt neve „Házi Providentia”  és két részből áll:

I.Periodikusan online csoporttevékenységek, vagy  az idősek fizikai és szellemi egészségét  szolgáló kiscsoportos  szabadtéri tevékenységek, sétákkal , rövid kirándulásokkal, a motrikus képességeket megőrző tornával,  a szellemi egészséget erősítő logikai és memória játékokkal, közös énekléssel stb.

  1. Az online találkozásokhoz szükséges felszerelést mindenkinek magának kell megoldania
  2. Ha szükséges a programvezető alapfokú szakmai segítséget nyújt ezek használatához

Az online csoporttevékenység és szabadtéri tevékenységek kapcsolattartója:

Borbáth László

e-mail: borbath.laszlo@asociatiariehen.ro     mobil: 0753 200701

  1. Heti (hétfő-péntek) meleg ebéd , 13.00-14.30 között házhoz szállítva (csak Csíkszereda városban)

A fenti szolgáltatást azon idős személyek vehetik igénybe akik 2020-ban március 10-ig  a Providentia Idősek Központját rendszeresen látogatták .

A heti menü konzultálása az előző hét szerdájától kezdődően a Riehen Egyesület weblapján , (www.asociatiariehen.ro) vagy az ebédet kiszállító személynél lehetséges.

A heti hozzájárulás kifizetése, illetve a Könnyű Menü és a Senior Menü közötti váltás közlése az előző hét csütörtökén, az ebédet szállító személynél, vagy a Riehen Egyesület székhelyén ( Borbáth László, Csíkszereda, Zsögödi Nagy Imre út, 140 szám) ugyancsak előző csütörtökén 10-14 óra között történik. Aki ezt elmulasztja az a rákövetkező héten nem részesül a szolgáltatásban.

A hét folyamán bármilyen okból bekövetkezett megszakítás/visszalépés nem jár a pénzbeli hozzájárulás  visszafizetésével. Töredék hét fizetése (hivatalos munkaszüneti napok kivételével) nem lehetséges.

Az ebédszolgáltatás  kapcsolattartója:

Borbáth László

e-mail: borbath.laszlo@asociatiariehen.ro    mobil: 0753-200701