Asociația Riehen

Asociația Riehen este o organizație non profit, apolitică, cu scop umanitar, caritativ, care își desfășoară activitatea multilaterală începând din anul 1990, în Municipiul Miercurea Ciuc. Este condusă de un Consiliu Director format din cinci membri onorifici, un cenzor și personal de execuţie angajat cu contract de muncă.

Poate fi membru al asociației orice persoană dacă este de acord cu obiectivele organizației stipulate în statut și dorește să contribuie în orice fel la realizarea lor.

Raportul despre activitățile social-caritative ale Asociației Riehen din anul 2023 se poate vizualiza făcând click aici.

Casa Școala Pădurii

Hostelul de două stele este situat la 27 km de Miercurea Ciuc, la poalele munților Ciucului, la capătul satului Potiond. Oferim cazare pentru 15-37 de persoane în camere de 2-6 persoane, parțial cu paturi supraetajate. Cazarea este disponibilă cu demipensiune sau pensiune completă, specialitatea bucătarilor noștri este bucătăria tradițională secuiască.

Mai departe

 

Centrul pentru vârstnici Providentia

Centrul de zi pentru persoane vârstnice Providentia are ca scop menținerea și îmbunătățirea capacității fizice și psihice a persoanelor vârstnice, evitarea sau amânarea instituționalizării, atenuarea singurătății, asigurarea sentimentului de apartenența la un grup, și prin acestea tratarea, învingerea dezavantajelor "naturale" ale bătrâneții.

Mai departe

 

Proiecte Sociale

Proiectele caritative și serviciile sociale au două grupuri țintă, copiii și persoanele vârstnice.

Mai departe

 

Stiri

CENTRUL DE ZI PENTRU VÂRSTNICi PROVIDENTIA relansează activitatea suspendată din cauza pandemiei Covid 19 începând cu data de 11 iulie 2022

Foaie de informare pentru public din data de  11 iulie 2022 CENTRUL DE ZI PENTRU VÂRSTNICI PROVIDENTIA relansează activitatea suspendată din cauza pandemiei Covid...

Bővebben