Casa Școala Pădurii

Hostelul de două stele este situat la 27 km de Miercurea Ciuc, la poalele munților Ciucului, la capătul satului Potiond. Oferim cazare pentru 15-37 de persoane în camere de 2-6 persoane, parțial cu paturi supraetajate. Cazarea este disponibilă cu demipensiune sau pensiune completă. Specialitatea bucătarilor noștri este bucătăria tradițională secuiască.

Casa de oaspeți dispune de o zonă verde mare, trasee tematice în natură, parcare, teren de baschet, tenis de masă, grătar în aer liber. Oaspeții noștri pot sta la o masă festivă într-un grup de 40-50 de persoane.

Distracția oaspeților noștri este asigurată la cerere prin următoarele programe: excursii cu căruța/sania, activități de cunoaștere a naturii, excursii de cunoaștere al mediului înconjurător, meșteșuguri populare, învățarea cântecelor și dansurilor populare, precum și plimbări pentru vizitarea valorilor istorice și folclorice a zonei.

Pentru grupurile de elevi și profesorii acestora recomandăm, în perioada primăvară-toamnă, programul Școala Pădurii.

În cazul grupurilor de copii, tineri și adulți, echipelor sportive, grupurilor de prieteni, familiilor, comunităților de muncă în vederea relaxării, distracției, învățării, antrenamentului, întâlnirilor de clasă și de familie, oferim programe personalizate de durată variabilă.

Programele noastre de vacanță sunt dedicate copiilor care aplică individual. Programele (modulele) de vacanță recomandate școlarilor, cu durata de 5 zile, de luni până vineri, îmbină învățarea experiențială cu divertismen.

Unitățile de cazare funcționează și în regim de camere/case la cheie, oferind o oportunitate excelentă de retragere și relaxare, cu camere confortabile și facilități de gătit pentru grupuri de prieteni și familii.

Oaspeții, prin alegerea serviciilor oferite, sprijină programele sociale ale Asociției Riehen.

Adresă: județul Harghita, comuna Ciucsângeorgiu, sat Potiond, nr 216-217
Contact pentru rezervări: Asociația Riehen, Miercurea Ciuc, str. Zsögödi Nagy Imre, nr. 140, tel/ fax:0266 311304, mobil: 0753 200701, www.asociatiariehen.ro, e-mail: office@asociatiariehen.ro

Sponsori

Stiri