CENTRUL DE ZI PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE PROVIDENTIA

Centrul de zi pentru persoane vârstnice Providentia are ca scop menținerea și îmbunătățirea capacității fizice și psihice a persoanelor vârstnice, evitarea sau amânarea instituționalizării, atenuarea singurătății, asigurarea sentimentului de apartenența la un grup, și prin acestea tratarea, învingerea dezavantajelor "naturale" ale bătrâneții.

Centrul funcționează din anul 2004 și oferă un serviciu social acreditat. Programele de întreținere fizică și de menținerea prospețimii psihice constă în activități de grup, jocuri de societate, lucru de mână, prelegeri interesante cu invitați, excursii, gimnastică zilnică, zile distractive cu muzică și dans, baluri, serbarea zilelor onomastice și altor evenimente importante. Centrul de zi dispune de săli amenajate adecvat (sală multifuncțională, living, chicinetă, sală pentru meșteșugărit, sală de mese, bucătărie și toalete) și personal competent care oferă vârstnicilor un mediu prietenos si familiar.

Centrul de zi Providentia și-a reluat activitățile începând cu data de 11 iulie 2022.

Mai multe informații despre serviciu găsiți aici.

Baza financiară pentru funcționarea Centrului de zi Providentia a fost asigurată de Gemeinde  Riehen, oraș înfrățit cu Miercurea Ciuc.

Sponsori

 

Stiri

CENTRUL DE ZI PENTRU VÂRSTNICi PROVIDENTIA relansează activitatea suspendată din cauza pandemiei Covid 19 începând cu data de 11 iulie 2022

Foaie de informare pentru public din data de  11 iulie 2022 CENTRUL DE ZI PENTRU VÂRSTNICI PROVIDENTIA relansează activitatea suspendată din cauza pandemiei Covid...

Mai Departe