Politica de confidențialitate

REGULAMENTULUI PRIVIND PROTECŢIA DATELOR

Pentru Asociația Riehen, protejarea datelor dvs. personale are o importanță deosebită, este un factor important în planificarea și desfășurarea serviciilor noastre, care sunt astfel concepute încât datele Dvs. personale să fie în siguranță.

În cadrul operaţiunilor de prelucrare a datelor ne străduim să fim cât mai transparenți. Dorim ca politica noastră de confidențialitate să fie simplă și cât mai clară cu putinţă, și vrem să ne asigurăm că sunteţi bine informat cu privire la drepturile dvs. în legătură cu datele personale.
Datele personale colectate pentru ducerea la îndeplinire a serviciilor oferite sunt: numele şi prenumele, adresa, CNP, numărul de telefon, data și locul nașterii, semnătura,  adresă de e-mail, precum şi alte date necesare la întocmirea anchetei sociale.

De asemenea, folosim fotografii și videoclipuri în rapoartele noastre de activitate, numai cu consimțământul dvs. prealabil. Rolul acestora este de a promova și populariza activitățile noastre, astfel filmările video și pozele special realizate în acest scop, vor fi postate pe site-ul nostru, în presa online și pe social media (Facebook, Instagram, Youtube, etc.), dar pot fi trimise spre publicare și în presa scrisă.

Gestionarea datelor începe cu acordarea consimțământului dvs. în acest sens. Datele sunt folosite la îndeplinirea obligațiilor legislative ce ne revin fiind furnizori de servicii sociale.
Procesăm datele pentru a îndeplini condiţiile contractuale încheiate cu dvs, prelucrăm datele în scopuri administrative.

Vă putem solicita consimțământul de a utiliza datele personale pentru acţiuni special, sau pentru a transmite  datele dvs. personale unor terțe părți. În oricare astfel de caz, identificăm clar scopul pentru care vrem să împărtășim datele dvs.

În cazuri justificate, putem divulga datele personale  colectate pentru conformarea unor obligații legale, mai exact, în cazul unei hotărâri judecătorești, unei citații în cercetările juridice făcute de autoritățile publice de aplicare a legii sau în cazul altor solicitări legale.

Legile aplicabile privind protecția datelor vă oferă dreptul de a verifica datele personale pe care le stocăm despre dvs. Datele vor fi păstrate și gestionate până când partea interesată va solicita ștergerea lor sau, dacă acestea nu sunt utilizate, vor fi șterse automat după 60 de luni de la înregistrare sau de la data încetării acordării serviciilor.  Acceptul Dvs. poate fi retras în orice moment.